Maassilo (2014), Michel de la Vieter (Open Edition)
0 Reviews | Review toevoegen

Foto van Michel de la Vieter als Dibond Print. Afgebeeld is de Maasilo, een monumentale fabriek die nu is omgebouwd tot design factory.

Standaard levertijd

6-9 werkdagen

€ 100,00
Prijs per print

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag? We helpen je graag verder!

Stuur een bericht via:

Dit werk wordt gedrukt als Dibond Print in een open editie.
Het is beschikbaar in de maten: 60x20 cm, 90x30 cm, 120x40 cm of 150x50 cm. Het werk kan in 2 afwerkingen worden gekozen: als dibond print of als dibond print achter acrylglas.
 
Dibond Prints zijn open edities en verkrijgbaar in verschillende formaten. Bij Dibond Prints wordt het beeld direct op een aluminium sandwichpaneel gedrukt, zodat het werk zonder lijst of passe-partout kan worden opgehangen. Een optie is een dibond achter acrylglas, wat het beeld meer diepte geeft. Dibond Prints zijn voorzien van een ophangsysteem aan de achterzijde.

Over Michel de la Vieter
Michel de la Vieter is opgeleid als stedenbouwkundige en stadssocioloog. Zijn werk als fotograaf richt zich op de stedelijke omgeving, met name havengebieden. Hier vindt hij schoonheid zonder opsmuk of voorbedachte rade.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten