Bij een klant

  JH     25-02-2019     Reacties (0)

Bij een klant Op bezoek bij een klant #010 #unilever #maastunnel #tunneloflove #black #white #urban #graphic @wuudy_urban_illustrations

Lees meer>>

Lees meer

Nieuw werk: schilderijen van Peter Hofland

  JH     22-02-2019     Reacties (0)

Nieuw werk: schilderijen van Peter Hofland We hebben weer nieuwe werk in portfolio: Kleurige en positieve schilderijen van Peter Hofland!
Peter Hofland is vooral bekend geworden door zijn herkenbare, typische werk over Rotterdam. Hij heeft een eigen stijl, kleurrijk en versimpeld qua vorm, kernachtig en positief. Hij heeft gewerkt in opdracht van bijvoorbeeld Unilever, Robeco, E-on en KPN. Zijn thema’s zijn behalve Rotterdam: de multi-cultuur, het koningshuis, het geloof en reisindrukken. Peter wil met zijn werk de wereld een beetje mooier maken. Vrijheid en schoonheid zijn zijn uitgangspunten. Zijn werk houdt het midden tussen impressionisme en pop art.

Lees meer>>

 

Lees meer

Rotterdam Architectuur Maand 2018

  jh     22-06-2018     Reacties (0)

Rotterdam Architectuur Maand 2018 Pop-up store / Exhibition in OMI Rotterdam tijdens Rotterdam Architectuurmaand

#ram18 #omirotterdam #rotterdam
#architecture #exhibition #art
#popupstore #010

Lees meer

ikRotterdam Limited Edition

  jh     22-06-2018     Reacties (0)

ikRotterdam Limited Edition   Fijn om een tweede werk van ikRotterdam in een gezondheidscentrum in Spijkenisse te hebben hangen!

Lees meer

Tentoonstelling: Impressions of the City

  jh     12-04-2018     Reacties (0)

Tentoonstelling: Impressions of the City In deze tentoonstelling 'Impressions of the City' laten we grafisch werk zien van Wuudy en van ikRotterdam.
 
Opening: zondag 22 april 2018 om 15.00. De tentoonstelling duurt t/m 3 mei.
Je bent van harte uitgenodigd voor de opening!

Lees meer

Nieuw werk: Sebastian van Damme

  JH     30-11-2017     Reacties (0)

Nieuw werk: Sebastian van Damme We zijn erg blij dat we sinds kort samenwerken met Sebastian van Damme, een Rotterdamse architect en fotograaf. Lees meer over Sebastian en zijn werk.
 

Lees meer

Tentoonstelling: Transparency

  JH     14-07-2017     Reacties (0)

Tentoonstelling: Transparency ‘Transparency’ is een fototentoonstelling die de symbiose onderzoekt tussen uiteenlopende werelden om ons heen en de rol die architectuur daarin speelt. Elk individu beleeft deze interactie op verschillende manieren. Men kan zich herkennen en daarin verplaatsen als bezoeker, voyeur, partner, passant of buitenstaander.

De tentoonstelling laat werk zien van 6 fotografen; Baijg, Raban Haaijk, Tamara Stoevelaar, Ossip van Duivenbode, Sebastian van Damme en Zoë D. Cochia. De expositie ‘Transparency’ vormt het eerste resultaat van de samenwerking tussen Niffo Galerie en IMAGE OF THE CITY.
 
Opening: vrijdag 11 augustus 2017 om 17.00 uur
De tentoonstelling duurt t/m 30 augustus.
 

Lees meer

Nieuwe kunstenaar: Hellen Jeronimus

  JH     26-04-2017     Reacties (0)

Nieuwe kunstenaar: Hellen Jeronimus Mooi nieuw werk: Fotografie door Hellen Jeronimus. Roestende objecten veranderen in abstracte, kleurrijke en sensuele lichamen.
 

Lees meer

Nieuwe winkel in Rotterdam

  JH     26-04-2017     Reacties (0)

Nieuwe winkel in Rotterdam Goed nieuws: Ons werk is te koop in een mooie nieuwe plek:
INCONCEPT, Coolsingel 83.
 

Lees meer

Hijskraanhuisje

  JH     07-02-2017     Reacties (0)

Hijskraanhuisje ikRotterdam tekent de stad Rotterdam. Soms grote dingen, soms kleine. Toevallig kwam ik langs deze plek en herkende direct het werk 'Hijskraanhuisje' uit 2014. Wel grappig dat ik dat toen pas zag, want ik was er al vaak langs gekomen.

Lees meer