Nieuw werk: Sebastian van Damme

  JH     30/11/2017     Reacties (0)

We zijn erg blij dat we sinds kort samenwerken met Sebastian van Damme, een Rotterdamse architect en fotograaf! Over Sebastian van Damme Sebastian van Damme is fotograaf en architectuurprofessional. Zijn inspiratie als fotograaf komt vanuit de wereld van architectuur. Door zijn kennis en ervaring in architectuur, stedenbouw en processen ligt zijn kracht in het verbeelden en verwezenlijken van de schoonheid van de (gebouwde) omgeving. Schoonheid in de breedste zin van het woord. "As we relocate ourselves from one place to another, architecture and its spatial inversion can be seen as the preconditions of our daily life, intensified by the weather. Sometimes this is highlighted by remarkable designs and sometimes the non-descript environment has it's own sudden beauty. Together they are my inspiration."  

Lees meer

Tentoonstelling: Transparency

  JH     14/07/2017     Reacties (0)

‘Transparency’ is een fototentoonstelling die de symbiose onderzoekt tussen uiteenlopende werelden om ons heen en de rol die architectuur daarin speelt. Elk individu beleeft deze interactie op verschillende manieren. Men kan zich herkennen en daarin verplaatsen als bezoeker, voyeur, partner, passant of buitenstaander. Is het de ruimte die elke keer een nieuwe rol creëert? Welke positie speelt architectuur hierin? Welke invloed heeft het op de relatie tussen mensen? Wat voor wisselwerking is er tussen verschillende percepties onderling? En welke rol heeft de fotograaf in relatie tot de architectuur en mens?   De tentoonstelling laat werk zien van 6 fotografen; Baijg, Raban Haaijk, Tamara Stoevelaar, Ossip van Duivenbode, Sebastian van Damme en Zoë D. Cochia.   De expositie...

Lees meer

Nieuwe kunstenaar: Hellen Jeronimus

  JH     26/04/2017     Reacties (0)

Mooi nieuw werk: Fotografie door Hellen Jeronimus. Roestende objecten veranderen in abstracte, kleurrijke en sensuele lichamen.  

Lees meer

Nieuwe winkel in Rotterdam

  JH     26/04/2017     Reacties (0)

Goed nieuws: Ons werk is te koop in een mooie nieuwe plek: INCONCEPT, Coolsingel 83.  

Lees meer

Hijskraanhuisje

  JH     07/02/2017     Reacties (0)

ikRotterdam tekent de stad Rotterdam. Soms grote dingen, soms kleine. Toevallig kwam ik langs deze plek en herkende direct het werk 'Hijskraanhuisje' uit 2014. Wel grappig dat ik dat toen pas zag, want ik was er al vaak langs gekomen. https://www.imageofthecity.com/Hijskraanhuisje-(2014),-ikRotterdam-(Art-Print)

Lees meer

Kaapse Markt 18 dec

  JH     15/12/2016     Reacties (0)

IMAGE of the CITY is aanwezig op de Kaapse Markt #kersteditie . van 18 dec. op het Deliplein op de Kaap. Leuk wanneer we je zien!  

Lees meer

Ella Vermaas: de creatieve stad

  JH     09/12/2016     Reacties (0)

Ella Vermaas heeft een serie foto's gemaakt over de veranderende stad en de rol van de creatieve sector daarin. De foto's laten de Fenixloodsen op Katendrecht in Rotterdam zien en (deels tijdelijke) gebruikers ervan: Theater Walhalla en Posse Espressobar.

Lees meer

Herfst in Parijs

  JH     03/11/2016     Reacties (0)

In de herfstvakantie even een paar dagen in Parijs geweest. Heerlijke stad! Een paar foto's die ik met mij Hipstamatic App heb gemaakt.

Lees meer

Artwork of the #week: Kubuswoningen (Wuudy, 2013)

  JH     30/06/2016     Reacties (1)

De beroemde Kubuswoningen in Rotterdam. Overblaak. Blaakse Bos. We hebben ze in het portfolio van Ossip van Duivenbode, van Raban Haaijk en dus ook als deze mooie grafische print van Wuudy.

Lees meer