Contemporary City Crest for Amsterdam Impression of a poster Three contemporary City Crests: Rotterdam (2001) Los Angeles (2007), Amsterdam (2017) Detail (1) Detail (2) Package Legend (1) Legend (2)
Contemporary City Crest for Amsterdam Impression of a poster Three contemporary City Crests: Rotterdam (2001) Los Angeles (2007), Amsterdam (2017) Detail (1) Detail (2) Package Legend (1) Legend (2)
Contemporary City Crest for Amsterdam, 75B (2017)
0 Review | Review toevoegen
Poster ontworpen door 75B. Het is een hedendaags stadswapen, dat is samengesteld uit 95 actuele Amsterdamse iconen.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag? We helpen je graag verder!

Stuur een bericht via:

Het werk heeft afmetingen van 70x50 cm en wordt verpakt in een stevige zwarte koker, die is voorzien van een sticker. In de koker bevindt zich een legenda met daarop de herkomst van de onderdelen van het stadswapen.

Het hedendaagse stadswapen is al langer object van studie door 75B. In 2001 ontwierpen ze een hedendaags stadswapen voor Rotterdam, als antwoord op de vraag om een cover te ontwerpen voor de culturele bijlage van die krant, ter gelegenheid van het feit dat Rotterdam in 2001 culturele hoofdstad van Europa was. Omdat de vraag enorm was, besloot 75B er een poster van te laten maken.
In 2006-2007 ontwierpen ze een hedendaags stadswapen voor Los Angeles, toen ze ‘visionaries-in-residence’ waren bij het Art Center College of Design.
75B heeft gezegd dat eind 2017 een nieuwe versie van het hedendaags Rotterdams stadswapen zal worden ontworpen.

Over 75B
75B is een ontwerpbureau uit Rotterdam voor visuele communicatie van culturele uitingen.
Ze ontwierpen onder andere tentoonstellingen en huisstijlen, voor bijvoorbeeld het International Film Festival Rotterdam, Ro Theater, Van Abbe Museuem en Codarts. Hun werk wordt gekenmerkt door eenvoud, humor, ironie. Hun werk is opgenomen in collecties van het Stedelijk Museum en het San Francisco Museum of Modern Art. 75B wordt geleid door Rens Muis en Pieter Vos.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer je hier!
Onze website gebruikt enkele functionele cookies.
Accepteer geselecteerde cookies