IMAGE OF THE CITY & WUUDY!

  17-09-2020     Reacties (0)

IMAGE OF THE CITY & WUUDY! IMAGE OF THE CITY is enorm blij dat we per direct alle verkoopactiviteiten mogen doen voor WUUDY.
WUUDY is bekend van de mooi grafische illustraties van Rotterdamse plekken en iconen.
We blijven de vertrouwde producten leveren aan de vele Rotterdamse winkels waarmee WUUDY al jaren samenwerkt en zullen ons online productaanbod vergroten. Ook zullen we samen met Wuudy werken aan nieuwe samenwerkeningen, bijvoorbeeld door Limited Editions te ontwikkelen.  

Lees meer

Hidden Youth

  17-09-2020     Reacties (0)

Hidden Youth We werken samen met een nieuwe winkel! Hidden Youth is een nieuwe concept store van Evana Kuik. De store is in de Zwaanhals in Rotterdam Noord.
Je kunt er sets met Art cards vinden en Art Prints in een passe-partout (40x30 cm), temidden van mode, design en boeken.

Lees meer

Kunstwerk van WUUDY geplaatst

  JH     03-02-2020     Reacties (0)

Kunstwerk van WUUDY geplaatst Een mooie klus: we hebben een kunstwerk van Wuudy geplaatst in een appartement op de Wilhelminapier. De plaasting was onderdeel van de oplevering van de nieuwe inrichting van het appartement. Het formaat van het werk is 1,8 x 1,2 m

Lees meer

Bij een klant

  JH     25-02-2019     Reacties (0)

Bij een klant Op bezoek bij een klant #010 #unilever #maastunnel #tunneloflove #black #white #urban #graphic @wuudy_urban_illustrations

Lees meer>>

Lees meer

Nieuw werk: schilderijen van Peter Hofland

  JH     22-02-2019     Reacties (0)

Nieuw werk: schilderijen van Peter Hofland We hebben weer nieuwe werk in portfolio: Kleurige en positieve schilderijen van Peter Hofland!
Peter Hofland is vooral bekend geworden door zijn herkenbare, typische werk over Rotterdam. Hij heeft een eigen stijl, kleurrijk en versimpeld qua vorm, kernachtig en positief. Hij heeft gewerkt in opdracht van bijvoorbeeld Unilever, Robeco, E-on en KPN. Zijn thema’s zijn behalve Rotterdam: de multi-cultuur, het koningshuis, het geloof en reisindrukken. Peter wil met zijn werk de wereld een beetje mooier maken. Vrijheid en schoonheid zijn zijn uitgangspunten. Zijn werk houdt het midden tussen impressionisme en pop art.

Lees meer>>

 

Lees meer

Rotterdam Architectuur Maand 2018

  jh     22-06-2018     Reacties (0)

Rotterdam Architectuur Maand 2018 Pop-up store / Exhibition in OMI Rotterdam tijdens Rotterdam Architectuurmaand

#ram18 #omirotterdam #rotterdam
#architecture #exhibition #art
#popupstore #010

Lees meer

ikRotterdam Limited Edition

  jh     22-06-2018     Reacties (0)

ikRotterdam Limited Edition   Fijn om een tweede werk van ikRotterdam in een gezondheidscentrum in Spijkenisse te hebben hangen!

Lees meer

Tentoonstelling: Impressions of the City

  jh     12-04-2018     Reacties (0)

Tentoonstelling: Impressions of the City In deze tentoonstelling 'Impressions of the City' laten we grafisch werk zien van Wuudy en van ikRotterdam.
 
Opening: zondag 22 april 2018 om 15.00. De tentoonstelling duurt t/m 3 mei.
Je bent van harte uitgenodigd voor de opening!

Lees meer

Nieuw werk: Sebastian van Damme

  JH     30-11-2017     Reacties (0)

Nieuw werk: Sebastian van Damme We zijn erg blij dat we sinds kort samenwerken met Sebastian van Damme, een Rotterdamse architect en fotograaf. Lees meer over Sebastian en zijn werk.
 

Lees meer

Tentoonstelling: Transparency

  JH     14-07-2017     Reacties (0)

Tentoonstelling: Transparency ‘Transparency’ is een fototentoonstelling die de symbiose onderzoekt tussen uiteenlopende werelden om ons heen en de rol die architectuur daarin speelt. Elk individu beleeft deze interactie op verschillende manieren. Men kan zich herkennen en daarin verplaatsen als bezoeker, voyeur, partner, passant of buitenstaander.

De tentoonstelling laat werk zien van 6 fotografen; Baijg, Raban Haaijk, Tamara Stoevelaar, Ossip van Duivenbode, Sebastian van Damme en Zoë D. Cochia. De expositie ‘Transparency’ vormt het eerste resultaat van de samenwerking tussen Niffo Galerie en IMAGE OF THE CITY.
 
Opening: vrijdag 11 augustus 2017 om 17.00 uur
De tentoonstelling duurt t/m 30 augustus.
 

Lees meer