Distant II (2015), Raban Haaijk (Open Edition)
0 Reviews | Review toevoegen

Foto van Raban Haaijk als Dibond Print. Afgebeeld is de Rotterdamse haven, in bruine en grijze tonen als in een schilderij van 17e eeuwse Hollandse meester.

Standaard levertijd

6-9 werkdagen

€ 75,00
Prijs per print

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag? We helpen je graag verder!

Stuur een bericht via:

Dit werk wordt gedrukt als Dibond Print in een open editie.
Het is beschikbaar in de maten: 30x20 cm, 60x40 cm, 90x60 cm, 120x80 cm of 150x100 cm. Het werk kan in 2 afwerkingen worden gekozen: als dibond print of als dibond print achter acrylglas.
 
Dibond Prints zijn open edities en verkrijgbaar in verschillende formaten. Bij Dibond Prints wordt het beeld direct op een aluminium sandwichpaneel gedrukt, zodat het werk zonder lijst of passe-partout kan worden opgehangen. Een optie is een dibond achter acrylglas, wat het beeld meer diepte geeft. Dibond Prints zijn voorzien van een ophangsysteem aan de achterzijde.

Over Raban Haaijk
Raban Haaijk is fotograaf en architect. Door deze twee disciplines te combineren leert hij heel veel over beide. Hij probeert de manier waarop onze gebouwde omgeving ons reflecteert, vast te leggen. Hoe ervaar jij je thuis/buurt/stad?
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten