Codrico (2013), Michel de la Vieter (Art Print)
0 Reviews | Review toevoegen

Foto van Michel de la Vieter geprint op hoogwaardig papier, 350 gr/m2. Afgebeeld is Codrico, een monumentale en oude, nog steeds werkende fabriek.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 15,00
Prijs per print

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag? We helpen je graag verder!

Stuur een bericht via:

Dit werk heeft een beeldverhouding van 1:3.
De afmeting van de Art Print is 30x20 cm (breedte x hoogte), het beeld zelf is 30x10 cm. Je kunt het werk ook bestellen in een passe-partout in zuurvrije museumkwaliteit.
Bij een passe-partout van 40x30 cm is het beeld 30x10 cm. Het passe-partout heeft een rand van ongeveer 5 cm links en rechts en 10 cm boven en beneden.
Bij een passe-partout van A4-formaat is de print zelf 21x7 cm en heeft het passe-partout een rand van ongeveer 4 cm links en rechts en 7 cm boven en beneden.

Over Michel de la Vieter
Michel de la Vieter is opgeleid als stedenbouwkundige en stadssocioloog. Zijn werk als fotograaf richt zich op de stedelijke omgeving, met name havengebieden. Hier vindt hij schoonheid zonder opsmuk of voorbedachte rade.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten